Ресторант към Хотел Кючуковата Къща

3.42 / 19

Ресторантът на Хотел Кючуковата Къща с.Баните предлага в уютната обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и интернационалната кухня, десерти, богат асортимент вина и ракии от избрани български изби и реномирани чуждестранни напитки. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Ресторанта е подходящ за организиране на семейни тържества, бизнес и делови срещи, коктейли и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони и частни тържества и партита. За чудесното настроение на гостите се грижи оркестър, а ценителите на кулинарното изкуство имат възможност да се насладят на вкусна национална кухня и прецизно подбрана колекция от най-добрите български вина.

Приготвяне на традиционни родопски специалитети. От стари времена на родопската трапеза са присъствали местни специалитети- качамак, родопски клин, катми, пататник, пъстърва на жар, боб в гърне и домашно кисело мляко и много други. А несравнимото родопско чеверме от планинско агне засища вкусовите рецептори. Огънят в камината гори буйно, виното се лее, а ти не усещаш как времето е отлетяло. Поемаш свежия планински въздух, пълен с аромата на гората и забравяш за всички проблеми.
 

Галерия Хотел Кючуковата Къща Баните